Platte dunne powerbank voor smartphone – Kerstcadeau tip!

Wat geven we elkaar dit jaar voor kerst? Al eens gedacht aan een PowerBank voor een mobiele telefoon of tablet? Een powerbank is een externe batterij die je nodig hebt wanneer je smartphone-batterij leeg is. Een leuk en handig gadget voor iedere man of vrouw die altijd bereikbaar wil of moet zijn. Power banks zijn er in vele soorten en maten en met verschillende capaciteiten. Voor een lage prijs van rond de 10 euro heb je al een goedkope oplader waarmee je prima mee uit de voeten kan.

Waar moet je op letten bij het kopen van een goede power bank?
De grootte van de capaciteit is waarschijnlijk het belangrijkste. Met een capaciteit van zo’n 2600 mAh kun je een smartphone 1x vrijwel helemaal opladen. Voor een noodgeval is dat meestal voldoende. Ben je langer van huis of wil je meerdere apparaten opladen dan is een grotere capaciteit het beste. Op de tweede plaats komt de vormgeving, want zo’n ding neem je overal mee naartoe. Daarom is een super lichte en platte powerbank wel zo praktisch.

Aanbieding: Een van de platste en lichtse Powerbanks voor iets meer dan een tientje.
Grab ‘N’ Go Powerbank 2600 mAh met micro-USB Deze mobiele oplader is slechts 7mm dik en weegt slechts 60 gram. Voorzien van micro-USB kabel en adapter voor iPhone 5 / 6. Geschikt dus voor vrijwel alle smartphones.

Bekijk ook eens deze aanbiedingen van CoolBlue